ΣΙΝΕ ΑΜΠΑΡΙΖΑ-ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2024 20:30

EINAI TΡEΛOI AYTOI OI BOΡEIOI – BIENVENUE CHEZ LES CH’TIS

H μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Γαλλία, μία ξεκαρδιστική, ρομαντική αλλά και ρεαλιστική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπουν, προσφέροντας άφθονο γέλιο και γνήσια συγκίνηση.

Ο Φιλίπ Αμπράμς είναι ένας ταχυδρομικός υπάλληλος, που ζει με τη γυναίκα του Ζουλί στην όμορφη Σαλόντ-Προβάνς της Νότιας Γαλλίας. Όταν ο Φιλίπ παίρνει μια θεωρητικά δυσμενή μετάθεση για την κωμόπολη Μπεργκ, στο βόρειο άκρο της Γαλλίας, η Ζουλί που πάσχει από κατάθλιψη αποφασίζει να μείνει πίσω. Αντίθετα από τις προβλέψεις τους, όμως, ο Φιλίπ βρίσκεται ξαφνικά σε ένα υπέροχο μέρος, ανάμεσα σε ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, ενώ σχεδόν αμέσως γίνεται φίλος με ένα συμπαθητικό ταχυδρόμο, τον Αντουάν.

Ο Φιλίπ επισκέπτεται τη Ζουλί και της περιγράφει τα ευχάριστα νέα, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει: νομίζει ότι της λέει ψέματα για να μην τη στεναχωρήσει παραπάνω. Έτσι κι εκείνος, για να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη, υιοθετεί το ψέμα της φρικτής ζωής στο Μπεργκ. Όταν όμως η Ζουλί αποφασίζει να μετακομίσει μαζί του, ο Φιλίπ θα πρέπει να εξηγήσει την ιστορία στο νέο του περιβάλλον και να τους πείσει να την αντιμετωπίσουν σαν βάρβαροι. 

Συντελεστές της ταινίας :
Σκηνοθεσία
ΝΤΑΝΙ ΜΠΟΥΝ
Σενάριο ΝΤΑΝΙ ΜΠΟΥΝ, ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΣΑΡΛΟ, ΦΡΑΝΚ ΜΑΝΙΕ
Παραγωγή ΚΛΟΝΤ ΜΠΕΡΙ, ΖΕΡΟΜ ΣΕΪΝΤΟΥ, ΡΙΣΑΡ ΠΕΖΕ
Πρωταγωνιστούν ΚΑΝΤ ΜΕΡΑΝΤ, ΝΤΑΝΙ ΜΠΟΥΝ, ΖΟΕ ΦΕΛΙΞ, ΑΝ ΜΑΡΙΒΑΝ, ΦΙΛΙΠ ΝΤΙΚΕΣΝ, ΓΚΙ ΛΕΚΛΟΥΙΖ, ΛΙΝ ΡΕΝΟ, ΜΙΣΕΛ ΓΚΑΛΑΜΠΡΙ, ΣΤΕΦΑΝ ΦΡΕΪΣ
Μουσική ΦΙΛΙΠ ΡΟΜΠΙ