Περιγραφή
ΤΡΙΒΕΛΙ ΗΛΙΟΣ
Συστατικά:100% σιμιγδάλι σκληρού σίτου & νερό Προτεινόμενος χρόνος βρασμού:11΄ – 12΄ Φύλαξη: Διατηρείται σε χώρο καθαρό, δροσερό και ξηρό
Συνταγή
Τριβέλι με σελινόριζα
|
Ετοιμάζουμε το τριβέλι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού, το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Μέσα σε μία σαλατιέρα κόβουμε σε λεπτές φέτες τη σελινόριζα, σε κύβους το τυρί και το κρέας κοτόπουλου, ψιλοκόβουμε το μαρούλι και ρίχνουμε το τριβέλι.
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.
Χτυπάμε τη μαγιονέζα, το κέτσαπ και το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε το μίγμα.
Απαραίτητος χρόνος: 20’
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.