Κίνηση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γαλατσίου

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

ΣΙΝΕΦΙΛ ΒΡΑΔΙΕΣ!!! ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ "ΑΜΠΑΡΙΖΑ"

datestart Ημερομηνία Δημοσίευσης: 26/1/2014

Ο κοινωνικός και πολιτιστικός χώρος «Παίρνω Αμπάριζα», έχει ζωή λειτουργίας περίπου τρία χρόνια. Στόχος του ήταν και είναι να αποτελέσει ένα χώρο συνεύρεσης ανθρώπων – γειτόνων που έχουν ανησυχίες, που τους ενδιαφέρει η πραγματικότητα της καθημερινότητάς τους, που θέλουν να είναι ενεργοί στα δρώμενα της πόλης μας. Να αποτελέσει ένα χώρο φιλικό και φιλόξενο, που να δένει τους συνευρισκόμενους μεταξύ τους, που να προσφέρει απλόχερα ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορούν να αναπτύσσονται διάφορες πρωτοβουλίες, που είτε θα βοηθούν όσους έχουν ανάγκη (Χωρίς Μεσάζονες – Κοινωνικό Φαρμακείο – Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά),  είτε θα «φτιάχνουν» ένα «ποιοτικό» κλίμα ώστε να ξεφεύγουμε λίγο και να ψυχαγωγούμαστε χωρίς τη χυδαία εμπορευματοποιημένη διασκέδαση που έχει επιβληθεί σήμερα. Γενικά, το «Παίρνω Αμπάριζα» θέλει να αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο στην κοινωνία του Γαλατσίου, προβάλλοντας τη συλλογικότητα και τη συμμετοχή κόντρα στον ατομισμό και την απομόνωση.

Σε όλα τα παραπάνω κινείται και η νέα πρωτοβουλία του χώρου. Κάθε Κυριακή λοιπόν, θα γίνονται κινηματογραφικές προβολές με ελληνικές και ξένες ταινίες. Η ώρα έναρξης θα είναι 20:00 μμ Το μηνιαίο πρόγραμμα προβολών θα βρίσκεται αναρτημένο στη σελίδα μας στο internet: www.pernoampariza.wordpress.com. αλλά και σε αφισάκι στο χώρο του στεκιού.

Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη, όπως ευπρόσδεκτη είναι και η συμμετοχή σας στην επιλογή των ταινιών που θα προβάλλονται. 


Ανακοινώσεις